Edukacinė programa

 

Penktadienis

12:45 - 14:45    Filmas: "THE COFFEE MAN" (EN)

15:00 - 16:00    Anna Vänskä: "365 dienos aplink kavos pasaulį: nuo kasdienio darbo kavos ūkyje iki kavos kokybės studijų / 365 days around coffee world: from daily work in a coffee farm till coffee quality studies" (EN)

16:30 - 18:00    Agnija Tilla (Ally Coffee): "Kaip suplanuoti žalios kavos pirkimą? / How to plan your green coffee purchase?" (EN) + Kavos ragavimo sesija / Coffee Cupping

18:15 - 19:15    Leonardo Santetti: "Baltijos šalių kavos žemėlapis / The Baltic Coffee Map" (EN)

 

Šeštadienis

11:30 - 12:30     Karoliina Mäkelä: "Vanduo kavai / Water for coffee" (EN) - Vandens degustacija / Water tasting.

NEW!!
12:30 - 13:15 Edgard Bressani: “Kitokia Brazilija - ypatingos kavos šalis / A different Brazil -a country of specialty coffee.”

13:30 - 14:45     Lukas Aukštakalnis: "Skonio ir kvapo pažinimas" (LT) - Sensorikos Dirbtuvės / Sensory Workshop.

16:00 - 17:00     Emanuelis Ryklys: "Knygos "Tebūnie kava" pristatymas" (LT) 

17:30 - 18:30     Raimond Feil: "Roasting Philosophy and a Principle that governs the roasting process & the new "Coffee Roasting Made Simple" books introduction / Skrudinimo filosofija ir knygos "Coffee Roasting Made Simple" pristatymas" (EN)

 

Sekmadienis

11:00 - 12:00     Raimond Feil: "Roasting Philosophy and a Principle that governs the roasting process & the new "Coffee Roasting Made Simple" book introduction / Skrudinimo filosofija ir knygos "Coffee Roasting Made Simple" pristatymas" (EN)

NEW! 12:30 - 13:00    Richard Stiller "Why is the Specialty Coffee Association important? / Kodėl yra svarbi Specializuotos kavos asociacija (Specialty Coffee Association)?"

14:00 - 15:00     Darius Urbanovič: "Skrudiname kavą: IKAWA roasteris" (LT)

15:30 - 16:30     Rima Aukštuolytė "Dvi kavos pupelės pusės: už kavą noriu mokėti daugiau" (LT)

17:00 - 19:00     Filmas: "THE COFFEE MAN" (EN)